Onze merken

Bij Beerendonk Installatiebedrijf hebben we een duidelijke visie: een project is niet klaar als de installatie hangt, maar als de klant tevreden is. Dat betekent dat we nét een stapje harder lopen, in zowel advies, montage en installatie als in nazorg. Maar het betekent ook dat we een voorkeur hebben voor bepaalde merken.

Merken airconditioning systemen

Voor de aircosystemen die we installeren, werken we met verschillende merken. De belangrijkste merken waar wij mee werken zijn Daikin, Mitsubishi Electric en Mitsubishi heavy industries. Uiteraard denken we bij aanschaf van een aircosysteem mee in de passende oplossing voor jouw huis of bedrijf én kijken we naar wat binnen je budget past. Meer informatie over installatie en onderhoud van aircosystemen, vind je hier.

Merken warmtepomp systemen

Ook voor de warmtepomp systemen geldt dat wij graag de absolute topservice leveren. Als je een nieuwe warmtepomp voor je huis of bedrijf wil, werken wij graag met de merken: Nefit, Stiebel Eltron, Nefit-Bosch. Hier hebben wij de beste ervaringen mee. Wil je meer weten over het onderhoud of plaatsen van cv-ketels? Klik dan hier.

Merken cv-ketels

In het land der cv-ketels is de keuze reuze. Uiteraard kijken we bij installatie voor een nieuwe cv-ketel naar Voor de installatie van cv-ketels, werk ik graag met de merken Nefit-Bosch, Intergas en Remea. Hier heb ik goede ervaringen mee. Uiteraard kijken we per situatie wat passend is voor jouw huis of bedrijfspand en adviseren we hier ook in. Meer informatie over het onderhoud en plaatsen van cv-ketels, lees je hier.

 Premium Nefit installateur/specialist

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, werk ik met verschillende merken, waaronder Nefit. En dat is niet zomaar: ik mag mezelf Premium Nefit installateur/specialist noemen. En daar ben ik heel trots op! Alleen de beste installateurs krijgen namelijk deze benoeming. Natuurlijk is het leuk voor mij, maar vooral ook voor jou; ik mag namelijk extra acties aanbieding én krijg volledige ondersteuning vanuit de Nefit-fabriek. Wel zo fijn!

 

 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op

brand brand brand brand brand