Wie zijn wij?

Mijn naam is Rick Beerendonk. Ik heb ruim vijftien jaar ervaring in de installatietechniek: van het installeren en repareren van airco’s en warmtepompen tot cv-ketels en loodgieterswerk als allround service & installatiebedrijf zit je bij mij goed.

Na jaren voor een baas te hebben gewerkt, ben ik in 2008 voor mezelf begonnen. Ik werk als installatiebedrijf in Kortenhoef en omstreken. Voor mij staan een aantal kernwaarden voorop:

  • Persoonlijk contact
  • Snelheid
  • Vakkundigheid
  • En persoonlijke aandacht

Daarnaast heb ik mijn vakopleiding. Dat klinkt misschien als een open deur, maar daardoor ben ik cv-ketel en airco-/warmtepomp-gecertificeerd. Dat kun je herkennen aan het F-gas certificaat hieronder. Daardoor ben ik ook aangesloten bij bureau Veritas en voor de gasketelwet bij cokeur.nl. Dit betekent dat als je een reparatie of installatie bij mij laat uitvoeren, je ook direct verzekerd bent voor brandveiligheid.

Allround installatiebedrijf

Het feit dat ik een allround installatiebedrijf ben, behoeft misschien wat toelichting. Want hoe kan dat? Na mijn opleiding heb ik eerst gewerkt in een winkel, waar ik installatiemateriaal verkocht. Zo heb ik veel geleerd over de verschillende materialen en ervaring opgedaan met de particuliere klant. Ondertussen volgde ik Bam-techniek opleidingen tot volwaardig Installateur. Daarna heb ik zo’n 12.5 jaar in dienst gewerkt voor zowel particulieren als middelkleine en grote bedrijven. Uiteraard ben ik mezelf blijven ontwikkelen door verschillende vakopleidingen te volgen, waaronder stooktechniek, koeltechniek en elektra.

Premium Nefit installateur/specialist

Voor de cv-ketels, warmtepompen en aircosystemen werk ik met verschillende merken, waaronder Daikin, Mitsubishi en Bosch. Maar ik mag mezelf ook Premium Nefit installateur/specialist noemen en daar ben ik best trots op! Deze benoeming krijgen alleen de allerbeste Nefit installateurs. Leuk voor mij, maar ook voor jou als klant; het betekent namelijk dat ik daardoor extra acties mag aanbieden en dat ik volledige ondersteuning krijg vanuit de fabriek.

 

Alt tekst
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op

brand brand brand brand brand