Volledige projectbegeleiding

Niet alleen voor losse klussen, zoals het plaatsen van een airco [link], warmtepomp [link] of cv-ketel [link], kun je bij Beerendonk Installatiebedrijf terecht; ook voor volledige projectbegeleiding. In Kortenhoef en omstreken hebben wij regelmatig een project van A tot Z onder onze hoede genomen.

Een bedrijfspand of huis renoveren is een flinke klus. Niet alleen vanwege het uitvoeren van de werkzaamheden, maar ook het voor- en nawerk is niet niets. Denk aan advies, planningen, contractmanagement, risicomanagement en budgetbewaking. Je wil natuurlijk geen gedoe over onduidelijke afspraken of ineens opgezadeld worden met een rekening die veel hoger is dan je dacht. Dit kunnen wij je allemaal uit handen nemen als je kiest voor volledige projectbegeleiding bij Beerendonk Installatiebedrijf.

Projectbegeleiding Havenclub Loosdrecht

Een van de projecten die ik heb begeleid, was De Haven Club in de Porseleinhaven in Oud-Loosdrecht. Een prestigieus project, waar ik behoorlijk trots op ben. De bedoeling was om er een fijne Bar Brasserie van te maken, leerden we tijdens de besprekingen in het voortraject.

Tijdens de verbouwing heb ik voornamelijk het technische gedeelte begeleid en uitgevoerd op basis van de tekening. Dit uiteraard in samenwerking met de aannemer en de keukenleverancier.  

Tijdens deze verbouwing was ik het aanspreekpunt voor de elektrische installatie, cv-zijdige installatie en de aansturing van de vloerverwarmingspartij. Normaliter leg ik ook zelf de vloerverwarming [link], maar zulke grote oppervlaktes doe ik niet zelf. Het realiseren van de cementdekvloer (de vloer op de vloerverwarming) en de realisatie van de afgewerkte betonlookvloer, deed ik wel zelf.  

Bij zo’n volledig project gebeurt bovenstaande in overleg alle betrokken partijen en de geldschieters en eigenaren. Bekijk de foto’s hieronder voor een impressie van de werkzaamheden. 

 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op

brand brand brand brand brand