Wat kunnen we voor u doen?

Onze Installatiediensten

Warmtepompen

Ben je toe aan vervanging van je cv-ketel end enk je aan een warmtepomp? Wij adviseren je hier graag over. We installeren hem graag. En gaat er onverhoopt iets stuk? Dan komen we natuurlijk ook langs voor de reparatie.

  Warmtepompen
Airconditioning

Nu de zomers steeds warmer worden, is een airco in veel huishoudens niet meer weg te denken. Wij helpen je graag om te kijken welk airconditioningsysteem het beste bij jou, je huis en je situatie past.

  Airconditioning
CV-Ketels

Is je cv-ketel aan vervanging toe of moet er iets gerepareerd worden? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een gecertificeerde specialist. Wij helpen je graag! Dankzij onze ervaring kunnen we je ook adviseren.

  CV-Ketels
Vloerverwarming

Wil je vloerverwarming laten installeren in je woning of bedrijfspand? In Kortenhoef en omstreken kun je daarvoor bij ons terecht. Met zo’n dan 15 jaar ervaring, mogen we onszelf hier specialist in noemen.

  Vloerverwarming
Zonneboiler installatie

Een zonneboiler is een duurzame oplossing om water te verwarmen. Wij installeren, repareren en adviseren je graag over een zonneboiler voor je woning of bedrijfspand in Kortenhoef en omstreken.

  Zonneboiler installatie
Elektra werkzaamheden

Van het vervangen van een groepenkast tot het aanpassen van een elektrische installatie in je woning of bedrijfspand; voor elektra werkzaamheden uitgevoerd door een gecertificeerde elektricien, zit je bij ons goed.

  Elektra werkzaamheden
Loodgieter werkzaamheden

Ben je op zoek naar iemand die loodgieterswerk kan uitvoeren in Kortenhoef en omstreken? Dan zit je goed bij ons. Met meer dan 15 jaar ervaring helpen wij je graag.

  Loodgieter werkzaamheden
Volledige projectbegeleiding

Zoek je iemand die jouw project volledig uit handen neemt? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij nemen regelmatig een project van A tot Z onder onze hoede.

  Volledige projectbegeleiding
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op

brand brand brand brand brand